Chaos u DC. Supermana prý nebude dál hrát Cavill, Batmana Affleck a Flash bude mít zpoždění

Rozpadá se jejich universum?

Filmové universum DC, které vzniká pod hlavičkou Warner Bros., se sice už roky snaží konkurovat Marvelu, ale vůbec mu to nevychází. A nevypadá to, že by se to mělo v blízké budoucnosti změnit. Zdá se totiž, že DC filmový svět pohltil zmatek.

Nedávno se začalo mluvit o tom, že Henry Cavill už dál nebude hrát Supermana a Ben Affleck se měl kvůli tomu vzdát role Batmana.

Nic nebylo potvrzeno, byla vydána jen klasická oficiální nicneříkající vyjádření. Teď se ale objevily další zprávy z poměrně důvěryhodných zdrojů, které tvrdí, že Warner Bros. nehodlá dál natáčet filmy ze série Superman s Henrym Cavillem a také už nemají zájem o Bena Affleck pro roli Batmana.

Kdo pány nahradí, to není jasné. Čas od času se objeví nějaké jméno, ale nic nebylo potvrzeno.

Původní Justice League se tak nepříjemně rozpadá Warner Bros. pod rukama. A moc tomu nepomůže ani to, že opět došlo k posunutí premiéry sólovky Flashe (Ezra Miller).

Podle všeho natáčení nezačne dříve než příští rok, s čímž se více méně počítalo, ale protože Ezra bude pracovat na dalším dílu Fantastických zvířat, tak Flash bude muset počkat a první klapka zřejmě padne až ke konci roku 2019, což znamená, že by se film mohl dostat do kin až v roce 2021.

Asi takhle, zatím to nevypadá, že by DC zvládalo udržet své filmové universum pohromadě.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat