Poslední scéna, kterou jsem pro Avengers 4 natočil, byla prostě pitomá, prohlásil Chris Evans

No pěkně.

Chris Evans (Captain America) nedávno prozradil, že dotočil poslední scénu pro Avengers 4 (premiéra 25. dubna 2019) a tím mu skončily závazky k Marvelu. Dalo by se tak čekat, že jeho finální záběr byl něco velkolepého a zapamatovatelného. Ale podle Chrise Evanse to byl úplně jiný případ:

"Bylo to něco opravdu pitomého, bylo to něco opravdu blbého. Ale ani to nemůžu prozradit. No víte, byly to přetáčky, takže děláte tyhle malé věci a drobnosti a jsou to prostě maličkosti, které potřebují. Mohla by to být věta pro Paula Rudda. Nebyl tam, ale byla to pitomá věta. Tahle věta pro mě nebyla zapamatovatelná (smích). Onen den byl víc zapamatovatelný než ta věta."

SOUVISEJÍCÍ: ÚDAJNÝ POPIS TRAILERU KE ČTVRTÝM AVENGERS

Pokud jste tedy očekávali nějaký bombastický moment, tak ne, bylo to něco malého a ne zrovna skvostného. Rozloučení s Marvelem si možná Chris Evans představoval jinak, ale ani v herecké branži není vše tak nablýskané, jak by se mohlo na prví pohled zdát. Nicméně, i tak bude Chris na tuhle roli vzpomínat s láskou, stejně jako miliony a miliony fanoušků z celého světa.





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat