Je to oficiální, Disney nechce Jamese Gunna zpátky. A Marvel s tím prý souhlasí

A je to.

Poté, co byl vyhozen James Gunn od Disneyho se za něj spousta lidí přimlouvala. Ať už je řeč o stovkách tisíc fanoušků nebo hercích a tvůrcích.

Doufalo se tak, že Disney změní názor a Jamese přijme zpět. Firma ale mlčela. Nepřekvapivě se tak spekulovalo o tom, že by tu byla šance na znovupřijetí. Ale poslední světýlko naděje vyhaslo.

Bylo oznámeno, že James Gunn nebude režírovat třetí Strážce Galaxie. Jeden ze šéfů Disneyho Alan Horn se sice sešel s Gunnem a jeho zástupcem, ale bylo to jen z důvodu toho, aby si vyjasnili situaci. A ta je taková, že si Disney stojí za svým.

Kevin Feige, šéf Marvel Studios, se schůzky nemohl zúčastnit, protože byl mimo město, nicméně bez ohledu na to, že se v minulosti objevily zprávy, že Marvel tlačí na Disneyho, aby vzal Gunna zpět, Feige prý podporuje rozhodnutí znovu nepřijmout Gunna.

Pravděpodobně tak neplatí ani tvrzení, že by James mohl režírovat jiné marvelovské komiksovky. Disney a Marvel s ním (minimálně nějakou dobu) spolupracovat nechtějí. A i když je to šílené s ohledem na to, že důvodem vyhazovu byly deset let staré drsné (ale ve vtipu míněné) tweety, tak v době, kdy světem otřásá hnutí #MeToo to zase není takové překvapení.

Pokud jde o třetí Guardians of the Galaxy, tak stále se počítá s tím, že produkce začne příští rok.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat