Režisér Avengers: Infinity War vysvětlil, proč Thor neusekl Thanosovi hlavu

Proč to neskončil rychle?

Jedna z věcí, která naštvala některé fanoušky na Avengers: Infinity War (2018) byl fakt, že Thor (Chris Hemsworth) nezasáhl Thanose (Josh Brolin) svou novou zbraní do hlavy, ale do hrudníku a Thanos tak měl čas na to, lusknout prsty a zabít půlku obyvatel galaxie.

Spolurežisér Joe Russo se rozhodl vysvětlit, proč Thor neufikl Thanosovi hlavu, ale trefil ho do hrudi:

"Myslím si, že je na velmi složitém dobrodružství, kde se potýká se schopností cítit se hoden a být hoden. Domnívám se, že hledá morální kompas pro svůj život. To, co na něm milujeme, pokud jde o Infinity War je to, že byl rozcupován na základní části a vydal se na hrdinskou cestu, která byla docela ponižují pro někoho, kdo je na jeho úrovni, protože ztratil vše ve svém životě. Z mnoha úhlů pohledu je hnací sílou hrdinského příběhu tohoto filmu, což je přímý opak pro Thanosův argument. Diskutoval bych o tom, že pokud by mu na konci filmu usekl hlavu, byl by to Thorův film, protože by to nebyl Thanosův film."

A jak víme, tvůrci se nechali slyšet, že Infinity War jsou vlastně Thanosovým filmem a tak nechtěli, aby na konci zemřel a nesplnil svůj cíl.

SOUVISEJÍCÍ: MĚL JSI MU USEKNOUT HLAVU, VZKÁZAL PŘEDSTAVITEL BLACK PANTHERA CHRISU HEMSWORTHOVI

Jak se bude příběh vyvíjet dál, to se dozvíme 25. dubna 2019 ve čtvrtých Avengers.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat