Avengers mají větší šanci porazit Thanose, než je šance na výhru v loterii. A zkoušel někdo před Thanosem získat Soul Stone?

Vypadá to tak.

Díky Doctoru Strangeovi (Benedict Cumberbatch) víme, že šance porazit Thanose (Josh Brolin) nejsou zrovna veliké. Konkrétně je to 1:14 000 605. A to nezní úplně optimisticky. Ovšem, je to pořád lepší než šance na výhru v oblíbené americké loterii Powerball - 1:292 201 338.

Mimochodem, asi víte, že Thanos (Josh Brolin) musel kvůli Kamenu nekonečna Soul Stone obětovat někoho, koho opravdu miluje (Gamoru). Ale některé lidi zajímalo, zda byl první, kdo se o to pokusil. A je možné, že ne.

Pokud se podíváte na fotografii z dané scény, tak uvidíte vedle Gamory (Zoe Saldana) rudé skvrny a někteří lidé se domnívají, že jde o důkaz toho, že před Thanosem už došlo k nějakým obětem. Ale očividně nefungovaly.

Klidně ale může jít jen o červeně zbarvenou horninu či něco podobného. Pravdu znají jen tvůrci. A ti ji zatím neprozradili.

Thanos wasn’t the first to make a sacrifice for the Soul Stone. You can see the blood stains of the ones others had sacrificed to claim the Soul Stone but ultimately failed. from r/marvelstudios

Zdroj: Twitter 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat