Co čekat od Black Widow a Kapitána Ameriky v Avengers 4?

Budou mít víc prostoru.

V Avengers: Infinity War (2018) byla k vidění hromada postav a tak bylo jasné, že ne všechny dostanou velké množství prostoru.

Mezi ty, kteří ho neměli zrovna příliš, patří i Black Widow (Scarlett Johansson) a Steve Rogers (Chris Evans). Ale bylo nám přislíbeno, že ve čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) ho budou mít mnohem víc.

Co tedy můžeme očekávat? To naznačil režisér Joe Russo:

"Máme štěstí, že jsme viděli její růst napříč třemi filmy: Návrat prvního Avengera, Občanská válka a Infinity War. A v Návratu prvního Avengers jsme zjistili, co je tak podmanivého na tom, spojit ji s Kapitánem Amerikou a to je to, že on je vzorem morálky a ona je vzorem toho, co se nachází v šedé zóně. Ale oni spolu vyspěli a myslím si, že až je uvidíte v tomto filmu a oni jsou týmem Secret Avengers po dva roky, protože je stíhá Ross a vláda, že jsou si teď blízcí jako rodina. Ona, Sam Wilson a Steve Rogers. Všechny je to zocelilo. Nemůžete se vydat na útěk, pokud vás to neovlivní emocionálně, takže si myslím, že všechny tyhle postavy, ale speciálně ty, které přežily Infinity War, Kapitán a Natasha, uvidíme, že jsou mnohem drsnější."

SOUVISEJÍCÍ: HLEDÁ SE DUBLÉRKA ZADNICE BLACK WIDOW

Tak schválně, co pro ně mají tvůrci připraveno. Ale na to si musíme počkat ještě docela dlouho.

Zdroj: Wired
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat