Fandové už mají návrh na nového režiséra Guardians of the Galaxy Vol. 3. A není to vůbec špatný nápad

Koho mají na mysli?

Nedávno jsme se dozvěděli překvapivou zprávu, James Gunn nebude dál pracovat pro Marvel. Což je bolestná informace speciálně pro milovníky Strážců Galaxie (James napsal a zrežíroval první dva díly, u třetího stihl vytvořit prvotní verzi scénáře).

Ovšem, fandové už mají návrh, kdo by ho mohl nahradit. A není jím nikdo jiný, než režisér Thor: Ragnarok (2017) Taika Waititi.

Není to vůbec špatný nápad. Taika také preferuje pestrobarevný styl a není mu cizí nadhled a humor, navíc má s Marvelovským filmovým universem zkušenosti, takže ví, jak to chodí.

Někteří diváci dokonce věří, že by Strážci pod dohledem Taiky byli lepší než ti od Gunna. To je samozřejmě těžko hodnotit, ale není to úplně nemožné.

SOUVISEJÍCÍ: DISNEY SE ZBAVIL REŽISÉRA STRÁŽCŮ GALAXIE

A jaká je šance, že Marvel opravdu zvolí Taiku jako nástupce? Ne malá, s ohledem na to, že obě strany v minulosti projevily zájem o další spolupráci a Thor: Ragnarok byl skvěle hodnocen a hlavně vydělal hromadu peněz (celosvětové tržby 854 milionů dolarů).

Ale je klidně možné, že Marvel vsadí na někoho jiného. Zatím můžeme jen spekulovat, jak to vlastně bude dál a co Marvel vymyslí.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat