Čtvrtí Avengers jsou nejlepším filmem, který jsme pro Marvel udělali, věří režiséři

A to mají na kontě dva skvělé díly Kapitána Ameriky.

Anthony a Joe Russo jsou bratrské režisérské duo, které u Marvelu odstartovalo svou kariéru jedním z nejlépe hodnocených marvelovských filmů a to Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). I jejich následující projekt Captain America: Občanská válka (2016) se setkal s velmi pozitivním přijetím a ani Avengers: Infinity War (2018) si nevedli vůbec špatně.

Ale pokud jde o Joea a Anthonyho, tak věří, že následující zatím nepojmenovaní čtvrtí Avengers můžou být tím nejlepším, co kdy pro Marvel natočili. Prohlásil to Joe:

"Víte, jsme na to velmi pyšní. Myslím, že nakonec Avengers 4 mohou být naší nejlepší prací pro Marvel. Věřím, že jsme s každým filmem, který jsme pro ně natočili vyrostli. Rostli jsme spolu s postavami. Rostli jsme s obsazením. Jako filmaři jsem velmi šťastní a nadšení z tohoto filmu."

Samozřejmě je "povinností" filmařů chválit svou práci, ale tohle zní docela upřímně a nezbývá než doufat, že až budeme 2. května 2019 odcházet z kin, budeme souhlasit s tím, že tohle je to nejlepší, co Russoové pro Marvel vytvořili.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat