Jak představitel Spider-Mana zkazil Avengers: Infinity War tři sta lidem?

Tak to nevyšlo.

Představitel Spider-Mana Tom Holland proslul tím, že mu opravdu nejde jedna věc a to udržet tajemství. A tak mu tvůrci málokdy svěřují detaily o příběhu. Tady je další důvod, proč je moudrý krok neříkat mu víc, než je nutné.

Herec se rozpovídal o jedné události, kdy tak trochu zkazil překvapení 300 divákům, kteří vyrazili na promítání Avengers: Infinity War:

"Byl jsem s Kevinem Feige, bratry Russoovými (šéf Marvelu a režiséři třetích a čtvrtých Avengers, pozn. redakce) a celým týmem od Marvelu a oni pronajali na noc, kdy film vyšel, partyautobus a jezdili po Los Angeles na různá promítání, aby představili film nebo o něm po jeho konci mluvili. Šli jsme na jedno promítání a někdo mi předtím řekl, že už film viděli. Takže mi dali mikrofon a já vešel na pódium a říkám, 'Nebojte se, jsem stále naživu!' Celé publikum se na mě podívalo, 'Co tím sakra myslí? Co myslí tím, že je stále naživu?' A potom jsem se podíval na Kevina, Joea a Anthonyho a oni na mě koukali ve stylu, 'Sklapni, sklapni, přestaň mluvit! Takže během premiéry jsem zkazil film zhruba 300 lidem a mrzí mě to."

Není tak divu, že Tom například neví, jak to bude dál se Spider-Manem (který se stal v Avengers: Infinity War jednou z obětí Thanosova lusknutí prstem):

"Popravdě nevím nic o jeho budoucnosti v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce), protože jednoduše vše prozradím. Takže mám jen víru, že ho bude víc, ale nic nevím."

Možná Tom opravdu nic neví, ale dá se tušit, že 2. května 2019 ve čtvrtých Avengers bude většina postav, které zemřely v Avengers: Infinity War, vzkříšena. Marvel jistě nenechá skutečně zemřít relativně nové hrdiny, kteří mu vydělávají velké peníze a mezi ně Spider-Man patří.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat