Herečka z původní verze Čarodějek není vůbec nadšená z rebootu

A fandové také ne.

Když se objevila zpráva, že se chystá nová verze oblíbeného seriálu Čarodějky/Charmed, byla tahle zpráva přijata docela pozitivně. Ale nadšení zchladlo, když byl zveřejněn ne zrovna oslňující trailer.

A nadšená není ani představitelka Piper z původních Čarodějek Holly Marie Combs:

"Změnila jsem názor. Nejdříve mě nechte říct, že si cením pracovních míst a příležitostí, které reboot Charmed vytvořil. Ale nikdy nepochopím, co je vášnivé, zábavné nebo feministické, pokud jde o tvorbu seriálu, který v podstatě tvrdí, že původní herečky jsou příliš staré, aby dělaly tuhle práci, kterou dělaly před 12 lety. Doufám, že nový seriál bude o dost lepší než marketingová kampaň, aby jeho skutečný odkaz pokračoval. Rebooty fungují lépe, když ctí originál, místo toho, aby se do něj strefovaly. Rebooty si také vedou lépe, když naslouchají stále oddané fanouškovské základně, o což ostatně jde především nebo ne? To je důvod, proč děláme rebooty. Fandové jsou důvodem, proč děláme to, co děláme. Takže jim přejeme štěstí a doufáme v úspěch."

Holly prostě není nadšená z toho, jak k seriálu stanice The CW přistupuje. Místo toho, aby navázala na původní verzi, tak připravila "omlazenou" podobu, která ale (minimálně podle upoutávky) nevypadá zrovna skvostně.

Ale třeba bude samotný seriál lepší. Zjistíme to na podzim.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat