Co čekat od Iron Mana v Avengers: Infinity War?

Co čeká na Tonyho Starka?

V Avengers: Infinity War uvidíme hromadu postavu a samozřejmě mezi nimi bude i Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.). Co na něj ve filmu čeká? To naznačil jeden z režisérů Anthony Russo:

"Downey je tak pozoruhodný herec a opravdu ho jako herce milujeme a také to, co dokázal s touto postavou. Tahle postava začala jako velmi narcistická a sebestředná. Jeho příběh v prvním filmu byl o tom, aby to překročil a my to respektujeme v jeho dobrodružství a to až do bodu na začátku Infinity War, kde je jeho osobní život velmi plný. Sázky, pokud jde o jeho vztah s Pepper jsou nyní velmi vysoké. A také fakt, že má mentorský vztah s Peterem Parker, pomáhá tomu, že je jeho osobní život plnější a pro něj také více důležitý a to více než kdykoliv předtím. A to je zajímavý protiklad k jeho životu jako Iron Mana a také jeho život Iron Mana je potencionálním rizikem pro jeho osobní život. To, co se stane ve filmu s Tony Starkem je to, že začne cítit napětí mezi těmito dvěma věcmi a to je pro něj obtížný konflikt."

Myslím si, že Tony bude mít trochu jiné starosti než osobní život. Přichází Thanos (Josh Brolin) a všichni se budou muset hodně ohánět, aby mu dokázali čelit. Ale zdá se, že v Avengers: Infinity War bude čas i na soukromý život některých postav.

Jak se Tony vypořádá s tím, že jeho kariéra Iron Mana může ohrozit jeho vztahy, to uvidíme 26. dubna.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat