Jaký dárek dostal Hugh Jackman po natáčení X-Men Origins? Záběry jeho pinďoura

No opravdu.

Není úplně neobvyklé, že když skončí natáčení nějakého filmu, zajdou si herci a štáb zapařit, případně si dávají dárky. Ale některé jsou hodně, ale hodně zvláštní. O tom ví své Hugh Jackman, který po poslední klapce první sólovky Wolverina X-Men Origins obdržel od režiséra Gavina Hooda velmi netradiční věc:

"Jediným problémem je přístupnost PG-13. Když jsme dokončili film, mým dárkem od režiséra byla taška se všemi vystřiženými momenty, ve kterých byl můj šulin. Takže se na to dívám, mám tyhle políčka filmu a říkám , ´Dobře´a ´No ahoj.´

To herec prozradil v show známého divočáka Howarda Sterna, který se nepřekvapivě zeptal na to, jak na tom vlastně Hugh je, pokud jde o velikost:

"Myslím, že je na tom dobře, myslím... že jsem v pohodě. Všechno je v pohodě... jsem ženatý muž a nebyly tu žádné stížnosti, takže nemám obavy."

Tuším, že dámy jsou asi teď trošku zklamané, že scény, ve kterých byl Hugh kompletně nahý, nakonec ve filmu nebyly. Ale co si budeme povídat, ani to by X-Men Origins nezachránilo od pověsti stěží průměrné komiksovky.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat