Oficiálně potvrzeno, jako inspirace pro temnou komiksovku Venom posloužily dva skvělé komiksy

Je to oficiální.

To, že se něco často opakuje, neznamená, že je to pravda. Ale v případě filmu Venom dlouho omílané spekulace skutečně platí.

Mluvilo se o tom, že jako hlavní inspirace pro temnou komiksovku posloužily dva komiksy a to Lethal Protector a na něj navazující Planet of the Symbiotes.

Oficiálně to ale potvrzeno nebylo. Teď ale režisér Ruben Fleischer prohlásil:

"Chceme být co nejvěrnější komiksu, pokud jde o náš film. Ale náš příběh je primárně založen na Lethal Protector a Planet of the Symbiotes."

V Lethal Protector se Venom dohodne se Spider-Manem, že nebude dál zlobit a vydá se na odpočinek do San Francisca. Ale asi tušíte, že nebude mít klid příliš dlouho. Venomovi začne jít po krku otec jedné z jeho obětí, který se spojí se skupinou žoldáků s nadlidskými schopnostmi. Situace se nakonec vyvine tak, že se Spider-Man připojí k Venomovi a společně bojují proti pěti symbiontům.

Planet of the Symbiotes navazuje na Lethal Protector. Eddie Brock se rozhodne vzdát se svého symbionta, ale ten to nesnáší dobře a kontaktuje loď plnou symbiontů a chce po nich, aby zaútočili na Zemi. V příběhu sehraje svou roli také pětice symbiontů z Lethal Protector a navíc Carnage.

Carnage by se měl ve filmu objevit, naopak Spider-Mana zřejmě očekávat nemůžeme. Venom má premiéru 4. října tohoto roku.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat