Zack Snyder prý chtěl dotočit Justice League, ale Warner Bros. mu to nedovolilo

Je to možné?

Není tajemstvím, že se Zack Snyder vzdal režie Justice League poté, co jeho dcera spáchala sebevraždu. Teď se ale objevily zprávy, že se Zack chtěl vrátit do práce a vypořádat se tak se zármutkem, ale Warner Bros. bylo proti.

Důvodem bylo to, že Warner Bros. volalo po odlehčenějším pojetí a to je něco, co nástupce Zacka Joss Whedon umí. A tak Warner Bros. nebylo příliš přístupné návratu Snydera.

Navíc, ten by zřejmě potřeboval ještě nějaký čas navíc, aby dokončil svou verzi Justice League a ani to se Warner Bros. zrovna nezamlouvalo, podle všeho chtělo za každou cenu stihnout premiéru 16. listopadu.

Skončilo to tedy tak, že film zůstal v rukách Josse Whedona, který sice dělal, co mohl, ale podle všeho neměl dost času, aby se mu podařilo dát filmu takovou formu, jakou chtěl (údajně se prý i omluvil za jeho kvalitu) a skončilo to tak, že recenze Justice League zrovna nechválí.

Je otázkou, jak by to dopadlo, pokud by se vrátil Snyder, ale třeba to zjistíme, čím dál víc se mluví o tom, že by mohl udělat svůj vlastní sestřih.

Zdroj: The Wrap

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat