Kdo by mohl zemřít v Avengers: Infinity War a Avengers 4?

Objevila se nová teorie o tom, kdo by nás mohl opustit.

Už nějakou dobu je nám naznačováno, že v Avengers: Infinity War a zatím nepojmenovaných Avengers 4 se rozloučíme s některými postavami. A jelikož zápletka slibuje "nejsmrtelnější střet", tak je jasné, že se někteří oblíbenci neodeberou do důchodu, ale zemřou.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA AVENGERS: INFINITY WAR V ČEŠTINĚ

Samozřejmě, že se aktuálně neví, kdo to bude, Marvel drží detaily příběhu pod pokličkou, ale objevují se teorie o tom, kdo by mohl být obětí souboje s Thanosem (Josh Brolin).

Jedna spekulace věří, že přímo v traileru je naznačeno, kdo zemře. Měly by to být postavy, které promlouvají v úvodu upoutávky.

Konkrétně jde o Iron Mana (Robert Downey Jr.), Visiona (Paul Bettany), Thora (Chris Hemsworth) a Black Widow (Scarlet Johansson).

A nezní to zase tak nepravděpodobně s ohledem na to, že z dosavadních materiálů je jasné, že Thor a Iron Man se s Thanosem utkají tváří v tvář (a to dopadá pro protivníky Thanose špatně), Vision očividně poměří síly s poskoky Thanose záporáky Black Order a pravděpodobně přijde o Kámen nekonečna (což zřejmě bude znamenat jeho konec) a pokud jde o Black Widow, tak na první pohled v upoutávce nic nenaznačuje, že zemře, ale někteří věří, že právě smrt Natashy bude důvodem, proč Hawkeye (Jeremy Renner) přijme novou identitu Ronina, což je temná a depresivní postava.

Navíc, některým hercům končí smlouvy a odchod z Marvelovské filmového universa v Avengers 3 nebo 4 by mohl být důstojným rozloučením.

Zatím ale není nic potvrzeno a třeba dáme sbohem někomu jinému.

To se dozvíme 3. května 2018 a 2. května 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat