Velký přehled postav, které uvidíme v Avengers 4

Koho se pravděpodobně dočkáme?

Zatím se neví, kdo nepřežije události v Avengers: Infinity War, ale u následujících dam a pánů je více méně jisté, že se jich dočkáme i v Avengers 4. A to pro některé může být konec jejich působení v marvelovském universu, protože bylo naznačeno, že několik postav nečeká šťastný konec.

Ne všichni v seznamu byli oficiálně potvrzeni pro Avengers 4, ale jejich účast je možné vydedukovat na základě rozhovorů nebo účasti na natáčení.

Thanos (Josh Brolin) - To není šok, ústřední záporák samozřejmě bude dělat neplechu i ve čtvrtých Avengers.

Gamora (Zoe Saldana) - Zastavit se ho bude snažit jeho adoptivní dcera, která má rozhodně spoustu důvodů, proč se mu pomstít.

Nebula (Karen Gillan) - Stejně tak sestra Gamory Nebula, která dostala od Thanose pořádně zabrat a díky jeho "otcovské lásce" je několik částí jejího těla kybernetických.

Drax (Dave Bautista) - Thanos může za smrt Draxovy rodiny, takže i tenhle elitní zabiják udělá cokoliv, aby ho zastavil.

Z dalších členů Guardians of the Galaxy se můžeme těšit na Star Lorda (Chris Pratt) a Rocketa (Sean Gunn/Bradley Cooper). Zbylí členové týmu zatím potvrzeni nebyli (i když očekávám, že je uvidíme).

Spider-Man (Tom Holland) - Své pavučiny zapojí do boje i Peter Parker, kterého s radostí zapůjčilo Sony.

Black Widow (Scarlett Johansson) - Chybět nebude ani jedna z nejpopulárnějších ženských postav od Marvelu, špičková špionka Black Widow.

Hawkeye (Jeremy Renner) - S lukem vyrazí do boje také Hawkeye. Těžko říct, jak budou jeho šípy platné proti Thanosovi, ale Hawkeye není radno podceňovat.

Vision (Paul Bettany) - Jsem docela překvapený, že uvidíme i Visiona. Ten má v čele jeden z Kamenů nekonečna, po kterých touží Thanos. A předpokládám, že o něj Visiona jen hezky nepožádá, ale pokusí se mu ho doslova vyrvat z hlavy.

Wasp (Evangeline Lilly) - Wasp se zřejmě neobjeví v Avengers: Infinity War a to z prostého důvodu, Marvel ji chce nejdříve představit v Ant-Man and the Wasp. Ale ve čtvrtých Avengers už se zapojí do dění.

Ant-Man (Paul Rudd) - Sympatický bývalý zloděj nezůstane stranou a pravděpodobně po boku Wasp bude pomáhat zastavit Thanose a jeho poskoky.

Captain America (Chris Evans) - Chybět nebude ani jeden z nejsympatičtějších hrdinů od Marvelu, Steve Rogers alias Captain America alias Nomad. Sice se proslýchá, že by právě on mohl být jedním z těch, kdo během Avengers 4 zemře, ale já doufám, že se to nepotvrdí.

Winter Soldier (Sebastian Stan) - Do akce bude povolán i Bucky Barnes nebo-li Winter Soldier, což jistě udělá radost jeho fanouškům, kterých rozhodně není málo. Vlastně je jich hodně velké množství.

Hulk (Mark Ruffalo) - Akce se zúčastní i zelený vztekloun, který naplno rozjede své Hulk Smash.

Iron Man (Robert Downey Jr.) - Kdo je překvapen, že uvidíme i Iron Mana? Bez toho by to podle Marvelu nešlo. I když i u něj se mluví o tom, že by nemusel dopadnout nejlépe. Což by nebylo takové překvapení, Robert se chtěl už v minulost vzdát své role.

War Machine (Don Cheadle) - Přestože War Machine na tom nebyl zrovna nejlépe, když jsme ho viděli naposledy, ani on nezůstane mimo dění.

Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) - Těšit se můžeme také na lásku Tonyho Starka. Není sice jasné, zda se znovu oblékne do brnění, ale Pepper určitě uvidíme.

U Thora, Doctor Strange, Lokiho a dalších není zatím známo, zda se jich dočkáme. Já tipuji, že ano, ale dosud to potvrzeno nebylo.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, aktuálně nepojmenovaní čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat