Hvězdy z filmů X-Men mají srdce na pravém místě. Vyrazily za dětmi do nemocnice

Milé gesto.

Někteří herci svůj volný čas tráví na večírcích a jiní se raději věnují mnohem záslužnější činnosti. Například hvězdy z filmu X-Men: Dark Phoenix. Ty vyrazily za dětmi do nemocnice, aby je potěšily svou přítomností.

A nemocnice Montreal Children´s Hospital potvrdila, že to dětem opravdu udělalo radost:

"Velké díky obsazení X-Men: Dark Phoenix za to, že se dnes zastavili v nemocnici, přinesli dárky, úsměvy a smích našim pacientům, když skončili s natáčením v Montrealu. Byla to návštěva, na kterou jen tak nezapomeneme."

X-Men: Dark Phoenix má premiéru 1. listopadu 2018.

Where do superheroes go to hang out? The Children’s, where they can meet our young superheroes face-to-face! Big thanks to the cast of X-Men: Dark Phoenix for stopping by the hospital today, bringing gifts, smiles and laughs to our patients as they wrap up filming in Montreal. It was a visit we won’t soon forget! Où vont donc les superhéros pour flâner? Au Children, où ils peuvent rencontrer NOS jeunes superhéros en personne! Un grand merci aux acteurs de X-Men : Dark Phoenix. Alors qu’ils mettent la dernière main au tournage du film à Montréal, ils ont pris le temps de s’arrêter à l’hôpital aujourd’hui pour distribuer cadeaux, sourires et éclats de rire à nos patients. Voilà une visite que nous ne sommes pas prêts d’oublier! #pediatrics #mtl #mtlmoments #xmen #xmendarkphoenix #michaelfassbender #jamesmcavoy #nicholashoult #alexandrashipp
Příspěvek sdílel uživatel @lechildren,
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat