Režisér Kingsman: Zlatý kruh se vyjádřil ke kontroverzní erotické scény

A kolik film vydělal během premiéry? POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Režisér Matthew Vaughn se toho nebojí. To už ukázal v několika svých filmech a samozřejmě ani v jeho komiksové novince Kingsman: The Golden Circle nechybělo pár chvilek, které se některým úplně nezdály.

V jedné scéně hlavní hrdiny Eggsy (Taron Egerton) umístil sledovací zařízení do intimní oblasti Clary (Poppy Delevigne) a daný moment nebyl zrovna cudný.

To samozřejmě vyvolalo slušný poprask, což ale Matthew čekal:

"Byla to jedna z těch věcí, ze kterých mohla být katastrofa. Vím, že podle názoru některých lidí už to katastrofa je, protože se jim to nelíbilo, což je v pohodě a respektuji to, ale jiným lidem se to líbilo." 

K danému momentu se vyjádřil i Taron:

"Rád dělá něco, co šokuje. V Kick-Ass to byla Chloë Grace Moretz, která použila slovo začínající na C, v Kingsman: The Secret Service to byl záběr na zadnici švédské princezny a v tomhle je to tato věc. Víte, není to každého styl, ale je to určitě něco, o čem lidé mluví. Vše co to je, je explicitní předvedení toho, na co se v Bondovi pouze naráží a padají o tom dvojsmysly." 

Mně ale to, že jsou druzí Kingsman dost odvážní rozhodně nevadí. A nejsem sám, protože premiérové tržby filmu jsou velmi dobré. V USA a Kanadě druzí Kingsman začali s 39 miliony dolarů, což je téměř o 3 miliony více než s čím odstartovala jednička.

Zdroj: Vulture
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat