Proč kráska z Underworldu odmítla roli Wonder Woman?

Proč si ji Kate Beckinsale nechtěla zahrát?

Wonder Woman je nejen extrémně finančně úspěšná, ale také velmi chválená. Vlastně jde o nejlépe hodnocený projekt z DCEU (DC Extended Universe). A z Gal Gadot se díky filmu v podstatě přes noc stala velká hvězda.

Původně ale dostala nabídku na roli Diany/Wonder Woman Kate Beckinsale. Ta ale řekla ne. Proč?

"Podoba, kterou jsem viděla já... nebyla jako tahle."

Film se připravoval hodně dlouho a vzniklo tak několik různých variant. Kate byla nabídnuta role v jiné verzi než té, která zabodovala v kinech a herečku to jednoduše neoslovilo.

SOUVISEJÍCÍ: PLAKÁT K THOROVI, FOTKA ZÁPORÁKA Z JUSTICE LEAGUE A ZPÍVAJÍCÍ WONDER WOMAN

"Nevím, jestli jsem stála o to, být v trikotu. Už jsem si vyzkoušela gumové kalhoty. Musíte to brát tak, že jednou můžete mít děti a jak by je to mohlo ztrapnit."

Já si myslím, že většina dětí by byla ráda, pokud by jejich maminka hrála Wonder Woman, na druhou stranu není tak nepředstavitelné, že by některé děti nebyly nadšené z toho, že jejich pubertální kamarádi slintají nad jejich mamkou v krátkém koženém kostýmu.

Líbila by se vám Kate jako Wonder Woman?

Zdroj: Yahoo Movie
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Určitě by to bylo zajímavé kdyby si zahrála Superhrdinku od DC nebo od Marvelu, ale když to tak vezmeme ona už Superhrdinkou je díky její "Nesmrtelné" roli Selene takže není moc co řešit. No co se týče mě tak jsem si ji představovala spíš jako Asgardskou válečnici.

    OdpovědětVymazat