Režisér se rozpovídal o vztahu Deadpoola a Cablea ve filmu Deadpool 2

Jak to mezi nimi bude?

Jedním z nováčků v Deadpool 2 bude Cable (Josh Brolin). A spousta lidí je zvědavých na to, jaký bude jeho vztah s hlavním hrdinou v podání Ryana Reynoldse.

Ne, že by se tomu mohl někdo divit, v komiksu mají hodně... komplikovanou minulost. Jak to bude ve filmu? Na to odpovídal režisér David Leicht:

"Cable má opravdu zajímavou a komplexní dějovou linku. Samozřejmě, žádný film nikdy nemůže obsáhnout celou příběhovou linii, takže si myslím, že jeho představení bude o tom, kým tahle postava vlastně je. Když se podíváte na Cablea a Deadpoola v komiksech, zjistíte, že se mezi sebou rádi provokují. Ať už stojí proti sobě nebo ne, navzájem si rozhodně nahánějí hrůzu. Jeden prudí druhého. Chemie mezi Ryanem Reynoldsem a Josehm Brolinem je neuvěřitelná. Není to příliš odlišné od toho, co vidíte v komiksových sériích s Cableem a Deadpoolem."

Není šokem, že chemie mezi pány funguje na výbornou. Ostatně, stačí se podívat na jejich profily na sociálních sítích a skoro neuplyne den, aby se ti dva nezačali roztomile provokovat.

Deadpool 2 bude mít premiéru 26. června 2018.

Zdroj: CBR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat