Prsatice z Pobřežní hlídky si chce zahrát Batgirl a to hodně

Ne, že by se jí mohl někdo divit.

Režisér Avengers Joss Whedon přešel od Marvelu k DC, kde dohlédne na dotáčky u Justice League, ale hlavně zrežíruje sólový film Batgirl. A v Hollywoodu se najdete asi tak milion hereček, které by pro tuto roli vraždily. Stojí o ni také Priyanka Chopra, bývalá Miss World a aktuálně herečka, kterou jsme nedávno mohli vidět například ve filmu Pobřežní hlídka:
Priyanka Chopra

"Teď, když pracuji v Americe, je mou snovou prací určitě role superhrdinky. Když pomyslím na americké filmy, mají superhrdiny už věky, že? Takže chci určitě hrát superhrdinku a chci mít zajímavé superschopnosti. Nevím, třeba Batgirl by byla opravdu skvělá!"

Batgirl sice nemá žádné superschopnosti, ale je to opravdu zajímavá postava, nejen proto, že patří k nejlepším bojovníkům z universa DC.

Priyanka má za sebou slušnou hereckou kariéru a to i v akčním žánru, takže předpoklady má, ale Barbara Gordon/Batgirl je typově dost odlišná. Ano, nebylo by to poprvé, co by se filmová verze od komiksové výrazně lišila, ale přiznám se, že zrovna Priyanka se mi na tuhle roli nehodí. A pochybuji, že ji DC osloví. Ale stát se to samozřejmě může.

Kdo by se vám líbil jako Batgirl?

Zdroj: OK! Magazine
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat