Tom Holland požádal představitele Thora, aby se za něj přimluvil kvůli roli Spider-Mana. Chris Hemsworth ho ale pořádně zaskočil

Jak?

Tom Holland je novým Spider-Manem. Měl to štěstí, že byl pro tuhle roli vybrán. Ale co si budeme povídat, vždy nestačí jen talent, neuškodí, když vám dá někdo dobré reference.

A tak Tom požádal představitele Thora Chrise Hemswortha, se kterým si zahrál ve filmu Srdce moře (2015), jestli by se za něj nepřimluvil. Chris ovšem reagoval s humorem sobě vlastním. To popsal právě Tom:

"Když jsem se o roli ucházel, poslal jsem mu email, ve kterém bylo něco jako, ´Ahoj Chrisi. Takže se ucházím o roli Spider-Mana? Můžeš jim říct, že jsem neuvěřitelný nebo něco takového?´ A on odpověděl, ´Jasně kámo. Řeknu jim, že se nikdy neučíš dialogy, že chodíš neustále pozdě a že jsi ve své práci hrozný´.´ Já na to, ´Díky Chrisi."

Samozřejmě si australský sympaťák dělal legraci a nakonec Toma před zástupci Marvelu pochválil. Není to asi hlavní důvod, proč Holland nakonec roli dostal, ale určitě to neuškodilo.

SOUVISEJÍCÍ: ČÍM SE BUDE NOVÝ SPIDER-MAN LIŠIT OD PŘEDCHOZÍCH FILMŮ?

Spider-Man: Homecoming bude mít premiéru 6. července.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat