Strážci Galaxie: Marvel nechtěl ve filmu herce ze Živých mrtvých. A která skvělá postava se objeví v potitulkové scéně?

Tušíte, o kom je řeč?

V sérii filmů Guardians of the Galaxy hraje vedlejší, ale výraznou roli Yondu, který je hodně zvláštním adoptivním otcem Star-Lorda (Chris Pratt). Yondua skvěle ztvárňuje Michael Rooker z The Walking Dead, ale vyšlo najevo, že Marvel nejdříve nebyl z jeho obsazení zrovna nadšený. Naštěstí se za něj přimluvil režisér James Gunn. To prozradil sám herec:

"Nemyslím si, že jsem byl první volbou Marvelu. Jsem si jistý, že tu byli jiné hvězdy a herci, kteří by potencionálně mohli přinést více peněz. Nebyl jsem v místnosti, když je přesvědčoval, ale vsadil bych pravou ruku na to, že za mě tvrdě bojoval."

A udělal dobře, z Yondua se vyklubala hodně oblíbená postava, která bude mít ve druhém dílu mnohem více prostoru.

Jaký byl důvod toho, že Marvel nejdříve nechtěl Michaela obsadit, to těžko říct, ale možná s tím má něco společného fakt, že herec se objevuje spíše v menších rolích a někdy i béčkových filmech, takže v době příprav prvních Guardians of the Galaxy (2014) neplatil za hvězdu první zářivosti.

Ale to mu nebránilo v tom, aby Yondua ztvárnil na výbornou a získal si srdce hromady diváků. A nepochybuji o tom, že jeho popularita ještě stoupne po premiéře druhého dílu.

SOUVISEJÍCÍ: STRÁŽCI GALAXIE VOL. 2 BUDOU MÍT PĚT POTITULKOVÝCH SCÉN


Jak už víme, ve filmu se dočkáme pěti mezititulkových a potitulkových scén a režisér James Gunn naznačil, co můžeme od jedné z nich očekávat. Bude nám v ní představena postava jménem Adam Warlock, která měla mít původně mnohem více prostoru, ale nakonec bude k vidění jen během titulků:

"Byl důležitou součástí scénáře, ale uvědomil jsem si, že je tam až příliš postav. Obdivuji tuhle postavu, líbí se mi to, co jsme s ní udělali. Myslím, že jsme vytvořili něco kreativního a unikátního, pokud jde o Adama Warlocka. Ale bylo tam příliš postav. A nechtěl jsem přijít o Mantis. A nemohl jsem, Mantis byla více přirozenou součástí filmu. Takže jsem se rozhodl schovat si ho na později. A tak mám tuhle potitulkovou scénu. Napsal jsem tuhle potitulkovou scénu. Bylo tu mnoho diskusí, zda ji dáme do filmu nebo ne, protože lidé by si mysleli, že je to o Infinity War... Ale on není v Infinity War, ale bude budoucí součástí Marvel Cosmic Universe a to hodně důležitou."

Adam Warlock byl jedním z původních členů týmu Guardians of the Galaxy, je extrémně silný, mrštný, má nadlidskou výdrž, dokáže manipulovat s energií a létat.

Opravdu jde o zajímavou postavu, která se v komiksech od Marvelu objevuje už více než čtyřicet let. Asi vás také nepřekvapí, že ho vytvořily komiksové legendy Jack Kirby a Stan Lee.

Jste fandové Yondua? A znáte Adama Warlocka?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat