Flash: Identita Savitara konečně odhalena. Co na to říkáte?

Překvapilo vás to? POZOR, SPOILERY!!!

Ještě jednou upozorním, že pokud nechcete přijít o překvapení z odhalení pravdy o Savitarovi, přestaňte číst.

Dobře, můžeme se na to vrhnout. Jednou z největší otázek třetí řady seriálu Flash bylo to, kdo se skrývá v brnění "boha rychlosti" Savitara. To nám bylo po (možná až příliš dlouhém čekání) prozrazeno v aktuální epizodě.

Připravte se, pod maskou Savitra je... budoucí Barry Allen (Grant Gustin). Což nakonec není takovým šokem, byla to jedna z nejčastějších teorií, které ohledně identity Savitara zaznívaly.

Tím pádem asi "skandální" odhalení nezaskočilo tolik lidí, v kolik tvůrci doufali. A kromě toho to vyvolává spoustu otázek (Proč je zohavený? Jaký důvod měl k zabití Iris? atd. atd.).

Faktem je, že díky cestování v čase, Flashpointu a podobným aspektům seriálu, je plno diváků dost zmatených a je pro ně těžké se v příběhu orientovat.

Nezbývá než doufat, že tvůrci do konce řady vysvětlí vše, co je potřeba vysvětlit a uzavřou dějovou linku se Savitarem ke spokojenosti většiny publika.

A nebude snadné uspokojit diváky, někteří jsou totiž už trošku rozčarovaní z faktu, že se s odhalením pravdy otálelo tak dlouho.

Co jste na totožnost Savitara říkali vy? A trvalo odhalení pravdy podle vás příliš dlouho?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat