Sólovka Batmana má nového režiséra. Co se mu líbí na Netopýřím muži? A jak silný je vlastně Batman?

Co ho učarovalo?

Před nějakou dobou bylo oznámeno, že Ben Affleck odchází z režisérského pozice u filmu The Batman. Následně byl jako jeho nástupce angažován Matt Reeves. A tento talentovaný tvůrce (Úsvit planety opic) už má představu, jak by měl film vypadat:

"Je zvláštní věcí být součástí dvou sérií, se kterými jsem se jako dítě nejvíce sžil. Byl jsem jako dítě posedlý Batmanem. To, co mi na něm jako na postavě přijde zajímavé, pokud jde o superhrdinství, je to, že není superčlověkem, je člověkem. Je zmučenou duší, která lpí na své minulosti a snaží se najít způsob, jak být součástí světa, který je v mnoha ohledech zkažený a snaží se najít způsob, jak se se vším smířit."

To je jedna ze silných stránek Netopýřího muže. Jeho temná zmučená duše. Není to žádný velký sympaťák, ale je na něm něco fascinujícího. Zřejmě jeho drsnost, nekompromisnost, depresivnost...

A jak bylo řečeno, není to superčlověk, ale člověk. Tím pádem nemá žádné nadpřirozené schopnosti, ale díky jeho inteligenci, znalostem bojových umění a spoustě technických hráček je důstojným soupeřem i pro jedince, kteří mají nadlidské talenty.

Jak jsme mohli vidět, Bruce Wayne je někdo, kdo má slušný úder. Ale jak slušný? To spočítali lidé stojící za kanálem na YouTube nazvaným Comic Books vs. The World.

Dámy a pánové na to šli poměrně vědecky a zjistili, že síla jeho úderu odpovídá zhruba 22,22 kilogramům. To je slušná "pecka", ale zdaleka ne tak dobrá, jakou mají profesionální boxeři.

Byli jsme svědky i toho, že Batman láme vazy. To chce ještě větší sílu a to takovou, která je ekvivalentem zhruba 153 kilogramů.

Pokud jde o obrněný oblek, který byl předveden v Batman vs. Superman (2016), tak ten Bruceovu sílu násobí a to výrazně. Pokud je v brnění, jeho úder má sílu odpovídající 644 kilogramům.

Bohužel zatím není jasné, kdy se film Batman uvidíme. Původně to mělo být v příštím roce, ale teď to vypadá, že se příští rok teprve začne natáčet. Tím pádem se zřejmě dříve než v roce 2019 nedočkáme.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat