Avengers: Infinity War přesahují komiksový žánr a jsou filmem desetiletí, slibuje představitel Star-Lorda

Očekávání jsou větší a větší.

Nerad bych přeháněl, ale dovolím si tvrdit, že Avengers: Infinity War jsou nejočekávanějším komiksovým filmem blízké budoucnosti. A není divu, žádný jiný marvelovský film nenabízí takové množství postav. Kromě jiných mezi nimi budou také Strážci Galaxie. Tím pádem se můžeme těšit i na Star-Lorda v podání Chrise Pratta a právě on slibuje, že nás čeká něco velkého:

"Myslím si, že tohle pokračování přesahuje určitým způsobem komiksový žánr. Je to propracovaný film a je něčím víc než jen velkým spektakulárním filmem. Je tu rozdíl mezi brakovými romány a literaturou a tohle je jako literatura. Odolá to času. Je to možná film desetiletí a možná nejen jeho."

To nejsou zrovna skromná slova, ale klidně se může ukázat, že herec nepřehání. Další dva díly Avengers budou bezesporu hodně velkolepou podívanou, která by mohla být nejvýraznějším komiksovým projektem posledních let.

Co si budeme povídat, Marvel vládne komiksovému žánru a bude se hodně snažit, aby trojka a čtyřka Avengers byly nezapomenutelnou tečkou za třetí fází marvelovského filmového universa.

Stručně řečeno se máme na co těšit. Ale bohužel si ještě počkáme. Infinity War má premiéru 3. května 2018, pokračování 2. května 2019.

Zdroj: Toronto Sun
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat