Objeví se Wolverinova "dcera" X-23 v jiných filmech X-Men?

Co na to producent Logana?

Je to pro mě trošku překvapení, ale z X-23 (Dafne Keen) z Logana (2017) se vyklubala skvělá postava. Původně jsem očekával, že půjde o otravnou dětskou mutantku, ale ne, byla vynikající. A není tak divu, že její popularita vzrostla do takové míry, že se se začalo mluvit o samostatném filmu.

SOUVISEJÍCÍ: O ČEM BY MOHL BÝT VLASTNÍ FILM X-23?

Režisér Logana James Mangold by sice byl pro, jenže oficiálně zatím nebyl nic potvrzeno. Ale co takhle, kdyby se X-23 objevila v některém z chystaných x-menovských filmů? Na to odpovídal producent Logana Hutch Parker:

"Nevím to jistě, ale pokud se zaměříme na to, o čem jsme se bavili, zřejmě se neobjeví na pozadí nějakého jiné filmu. Je to o tom, podívat se na tuhle postavu, což je skvělá postava a má velmi zajímavé dějové linky v komiksech a najít příběh, o kterém si budeme myslet, že by pro ni byl vhodný nebo v něm měla výraznou roli."

Tvůrci očividně nechtějí, aby X-23 hrála druhé housle a je to dobře, tahle brutální slečna si zaslouží víc, než působit jako křoví v jiném komiksovém projektu. Prostě by měla dostat vlastní film a hotovo.

Jste fandové X-23?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat