Nový film X-Men bude poctivý horor. A o čem bude příběh?

A kdo by si mohl zahrát Sunspota?

Jedním z dalších chystaných filmů z universa X-Men jsou New Mutants. Jak už název napovídá, v centru dění bude skupina mladých mutantů, takže by člověk předpokládat, že to nebude příliš drsná podívaná.

Opak je ale pravdou, to prozradil režisér Josh Boone:

"Natáčíme pravověrný horor zasazený do universa X-Men. Nejsou tu žádné kostýmy. Nejsou tu žádní superpadouši. Zkoušíme udělat něco velmi, ale velmi odlišné. Fox chce, aby všechny spin-offy k X-Menům byly tak odlišné, jak to jen půjde. Nemůžete mít většího nerda nebo fanouška, který by to udělal. Tak důležité to pro mě je. Už nejsem dvanáctiletý kluk, který se rozhodl napsat dopis Stephenu Kingovi a miloval marvelovské komiksy, ale snažím se tohle dítě v sobě udržovat. Protože tohle dítě mi zabraňuje v tom, abych se stal hollywoodskou děvkou. Ohlédnu se a pomyslím si: ´Myslelo by si, že je to skvělé? Bylo by na mě pyšné? Naplnil jsem sen, který jsme měli, když jsme byli děti? Takže ano, můžete určitě říct, že jsem nadšený."

Velmi upřímné a překvapivé vyjádření. X-Menovský film jako horor? To je zvláštní, ale lákavá představa. A o čem vlastně New Mutants budou? Tady je zápletka:

Henry Zaga (zdroj: Teen Wolf Wikia)
"Pětice nových mutantů je proti své vůli držena v tajném zařízení  a musí bojovat s nebezpečím plynoucím z jejich schopností, stejně tak jako z hříchů minulosti. Nejsou tu, aby zachránili svět, jsou tu, aby zachránili sami sebe."

Už víme, že mutantku Wolfsbane si zahraje Maisie Williams a Magik ztvární Anya Taylor-Joy. Nově se objevily spekulace, že brazilského mutant Sunspota dostane na starost Henry Zaga a také by se ve filmu mohla objevit Rosario Dawson a to v zatím neupřesněné roli.

Film má naplánovanou premiéru na 12. dubna příštího roku.

SOUVISEJÍCÍ: KDO JSOU VŮBEC NEW MUTANTS?

X-Menovský film jako horor? Co vy na to?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat