Potvrzeno, herečka ze Hry o trůny se objeví v x-menovském filmu New Mutants. Profesora X v něm neuvidíme

A obsazena další role.

Jedním z plánovaných filmů inspirovaných komiksy X-Men budou i New Mutants. A právě kolem tohoto projektu se hodně spekulovalo, pokud jde o hlavní role. Často byla zmiňována Maisie Williams z Game of Thrones jako představitelka mutantky Wolfsbane.

Teď bylo potvrzeno, že skutečně tuhle roli ztvární. K ní se pak přidá Anya Taylor-Joy jako Magik, což je v komiksu sestra Colossuse (i když není jasné, jestli tento vztah bude figurovat i ve filmu).

Původně se také počítalo s tím, že ve filmu uvidíme Jamese McAvoye jako Charlese Xaviera alias Profesora X, ale to se nakonec neukázalo jako pravdivá informace.

Jestliže se blíže zaměříme na New Mutants, tak jde o skupinu mutantů-teenagerů, kteří se zatím dočkali tří vlastních komiksových sérií. Jak už to tak bývá, členové týmu se mění, ale původní skupinku tvořila pětice Karma, Cannonball, Wolfsbane, Mirage a Sunspot (ten se objevil v X-Men: Budoucí minulost a bude k vidění i v Deadpoolovi 2 společně s další členkou New Mutants Feral). Později se k nim přidali Magik, Cypher, Magma a Warlock.

Filmový tým pak bude ve složení  Wolfsbane, Magik, Mirage, Cannonball a Sunspot.

Wolfsbane (Rahne Sinclair) je třináctiletá skotská dívka, která má schopnost se transformovat v jakousi vlkodlačí bytost případně přímo vlka.

Sunspot (Roberto da Costa) pochází z Brazílie, je mu 14 let a manipuluje se solární energií.

Mirage (Danielle Moonstar) je původní obyvatelkou USA se schopností vytvářet iluze.

Cannonball (Samuel Guthrie) je šestnáctiletý Američan, který se stává během letu nezranitelný.

Magik (Illyana Nikolievna Rasputina) je mutantka, která se dokáže teleportovat, ale také je velice zdatná v ovládání magie, kterou ji učila také Storm.

Ostatně, celý tým New Mutants je silně provázán s X-Meny, takže se se dá očekávat, že na ně bude ve filmu odkazováno (alespoň doufám).

New Mutants mají naplánovanou premiéru na 13. dubna 2018.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat