O čem by mohl být film s Wolverinovou "dcerou" mutantkou X-23?

Odpověděl režisér Logana.

Nedávno se začalo špitat o tom, že by vlastní film mohla dostat mutantka X-23 (Dafne Keen). Zatím to sice nebylo potvrzeno, ale režisér Logana James Mangold naznačil, že to rozhodně nevylučuje. Teď dokonce prozradil, o čem by spin-off mohl být, pokud by vznikl:

SOUVISEJÍCÍ: DOSTANE X-23 VLASTNÍ FILM?

"Velmi upřímný film o mladých lidech, to je to, co řeknu - velmi upřímný film o mladých lidech, kteří dospívají."

Možná to zní zvláštně ve spojení s komiksovým projektem, ale s Loganem James dokázal, že komorní dramatické filmy mohou fungovat stejně dobře nebo lépe než blockbustery plné trikových efektů.

A pokud jde o to, zda je Dafne Keen dostatečně zdatnou herečkou, aby mohla být hlavní hrdinkou vlastního filmu, soudě podle slov producenta komiksovky Logan Hutch Parker o tom není pochyb. Rozpovídal se o tom, jak na něj zapůsobila, když obsazovali roli X-23:

"Jsou určité kvality, které nemůže po někom žádat. Určitá úroveň síly, herecké přítomnosti a dospělosti, což mi pořád nedává smysl. Měl jsem pocit, že může na jedné straně udělat ty nejtěžší věci a na té druhé být emocionální spoluhvězdou Hugha a Patricka a navíc zvládne fyzickou stránku role, což bylo hodně náročné. Byla opravdu jedinečným objevem."

S tím se dá rozhodně souhlasit, Dafne byla skvělá a byla důstojnou partnerkou pro mnohem zkušenější kolegy. A pokud jde o mě, věřím, že její vlastní film by fungoval. Souhlasíte?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat