Strážci Galaxie Vol. 2: Jak se změnil Groot? Tedy kromě toho, že je z něj prďola? A čím režisér naštval diváky?

V hlavní roli Groot.

Groot (Vin Diesel) bude ve druhém dílu Guardians of the Galaxy odlišný. Samozřejmě vzhledově, je z něj capart, ale nejen to. Režisér James Gunn prozradil následující:

"Teď všichni Groota znají velmi dobře a já, i obsazení si jsme si vědomí toho, že tu neustále je. Je jedním z členu týmu... Myslím si, že je v některých ohledech lépe napsanou postavou ve srovnání s prvním Grootem. Ne, že by ten první byl špatně napsaný, to ne, ale myslím si, že je více kompletní postavou."

Co znamená v případě malého mluvícího stromu "kompletní", to těžko říct. Ale jsem rozhodně zvědavý na to, co si pro nás tvůrci přichystali. Upřímně, měl jsem před zhlédnutím jedničky velké obavy, jak si filmaři poradí s mluvícím mývalem a živým stromem a nakonec mě příjemně překvapili, tak doufám, že to samé můžu čekat i od pokračování.

Mimochodem, právě výraz "kompletní postava" vyvolal určitý rozruch. Přestože Gunn upozornil, že tím nemyslí, že by původní Groot byl špatně napsán, někteří to tak pochopili a režisér se proti tomu na Twitteru důrazně ohradil. Upozornil na to, že jasně uvedl V NĚKTERÝCH OHLEDECH, aby tím ukončil zbytečnou diskusi (i když nemyslím, že to pomůže).

Film do kin dorazí už 4. května.

Kterou postavu z Guardians máte nejraději?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat