Black Panther: Jaká bude nová komiksovka? Prý jako Hra o trůny

Opravdu?

Jednou z mnoha dalších komiksových podívaných, na kterých pracuje Marvel je i Black Panther o princi  jménem T’Challa (Chadwick Boseman) z afrického království Wakanda. Ten už se nám představil v Captain America: Občanská válka (2016) a jde bezesporu o zajímavou postavu.

Tak doufejme, že se jeho sólovka povede. A jeden z herců, Daniel Kaluuya, který ztvární W´Kabiho, pobočníka krále Wakandy, věří, že půjde o špičkovou podívanou, kterou se nebál přirovnat k jednomu z nejúspěšnějších seriálů současnosti. Plus stačil vychválit (i když dost svérázně) režiséra filmu Ryana Cooglera:

"Tohle je africkej blockbuster, brácho. Tohle je jako Hra o trůny. Je to šílený. A Ryan Coogler prostě patří k nám. Je jeden z nás! Je to normální chlapík v klobouku Golden State a tričku s Tupacem a tak režíruje celé natáčení. Je to ta nejkrásnější věc."

Asi nemůžeme očekávat, že v Black Pantherovi uvidíme tolik nahoty a sexu (a draků) jako v Game of Thrones a přirovnání k tomuto seriálu může na první pohled znít šíleně, ale pravdou je, že v komiksu jsou vztahy v království Wakanda velmi komplikované, zrady a intriky jsou na denním pořádku a zřejmě na to herec narážel.

Očividně tak tvůrci chtějí věnovat hodně pozornosti propracovanému ději a proti tomu asi nebude nikdo protestovat. Dnes už nefrčí komiksovky, který sázejí jen na hromadu výbuchů a soubojů (i když ani to nesmí chybět).

Film bude mít premiéru 15. února 2018.

Jste na sólovku Black Panthera zvědaví?

Zdroj: GQ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat