Na natočení filmu o mladém Hanu Solovi bych neměl koule, prohlásil režisér Rogue One

Film prý bude úplně jiný než Rogue One.

Zatím jsme se dočkali jednoho spin-offu k hlavní sérii filmů Hvězdné války a to veleúspěšného Rogue One: Star Wars Story (2016). Aktuálně se intenzivně pracuje na druhém odbočkovém filmu, který se bude věnovat mladému Hanu Solovi (Alden Ehrenreich). Ovšem, pokud čekáte, že se bude podobat právě Rogue One, tak to se mýlíte. Vyplývá to z vyjádření režiséra Rogue One Garetha Edwardse:

"Jsou to neuvěřitelní filmaři (Phil Lord a Christopher Miller, režiséři zatím nepojmenovaného filmu o Hanu Solovi, pozn. redakce). Jsem opravdu nadšen z toho, co dělají. Bude to naprosto odlišný film od toho, co který jsme natočili my. Myslím, že mají nejtěžší úkol, domnívám se, že ze všech filmů, o kterých jsem slyšel, je tenhle pravděpodobně největší výzvou a a oni to zvládnou, ale já bych na to neměl koule."

Han Solo je ikonický charakter a bude hodně náročné natočit film, který naplní očekávání fanoušků, to je fakt, ale podle režiséra osmé epizody Star Wars Síla se probouzí J.J. Abramse je scénář (jeho autoři jsou Jon a Lawrence Kasdanovi) skvělý a obsazení je také zajímavé, takže by to mohlo vyjít.

Jestli bude zatím nepojmenovaný film o Hanu Solovi taková zábava, jak mnozí doufají, se dozvíme už letos a to 15. prosince.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat