On se nevrátí. Další film Terminátor dostal stopku kvůli kritice Genisys

T-800 bude nějakou dobou reznout.

V dobách, kdy se pracovalo na filmu Terminator: Genisys (2015) měli tvůrci velké plány na celou novou sérií filmů Terminátor. Jenže pak přišla studená sprcha v podobě nelichotivých recenzí. Finanční výsledky sice nebyly špatné (rozpočet cca 125 milionů, tržby skoro 441 milionů dolarů), ale obecně byl film považován za zklamání.

Začaly se tak objevovat zvěsti, že studio Paramount přizve Jamese Camerona, duchovního otce prvních dvou filmů, aby pomohl s rebootováním série Terminátor.

Aktuálně ale bylo oznámeno, že Paramount nemá v plánu povolat zpět do zbraně Emilii Clarke (Sarah Connor), ani Arnolda Schwarzeneggera a pozastavuje přípravy dalšího filmu s ohledem na negativní přijetí Genisys.

Původně se mluvilo o tom, že nový film dorazí do kin už v roce 2016, ale z toho sešlo. Oficiálně ale nebylo oznámeno, že se s pracemi na  něm končí. To se stalo až nyní, Paramount posílá sérii k ledu.

A je otázkou, jestli bude mít někdo odvahu na to, pokud si se Terminátor opět vzkřísit. Přece jen, poslední dva pokusy (Salvation a Genisys) nedopadly tak, jak se doufalo. Ani zdaleka ne.

Legendární fráze "Já se vrátím," je tím pádem hudbou vzdálené budoucnosti.

Jaký je váš názor na Genisys?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat