Deadpool 2: Tvůrci chtějí dělat vše pro to, aby neudělali ostudu jedničce

Nehodlají zklamat fanoušky.

Natočit povedené pokračování není snadné. Vlastně se to povede jen málokdy. A tak na jedné straně má jistě spousta lidí radost z toho, že vzniká druhý Deadpool, ale je zřejmě dost těch, kteří se obávají, aby film neudělal ostudu původnímu projektu.

Tvůrci se samozřejmě snaží, aby diváky nezklamali a vyhnuli se prokletí druhých dílů. Jak konkrétně? To prozradil spoluscenárista Rhett Reese:

"Myslím, že určitě sledujeme pokračování, která uspěla, protože byla natočená pokračování jako Kmotr 2 a Šílený Max 2 - Bojovník silnic... Vetřelci. Řekl bych také, že jsem si víc než první díly užil filmy Spider-Man 2, X-Men 2... takže jsou tu určitě případy pokračování, která byla srovnatelná nebo překonala první díly a na ty se snažíme soustředit, protože nechceme být obviněni z toho, že natáčíme pokračování, které není zdaleka tak dobré jako jednička - a že je tu spousta podobných případů. Takže je to hlavně o kontrole kvality a ujištění se, že nebudeme sedět s rukama v klíně a ujištění se, že vyzkoušíme nové věci, ale také zabrousíme do toho, co uspělo v případě prvního filmu. Je mezi tím tenká hranice. Doufám, že to budeme schopni napsat."

Snadné to nebude, to je jasné. Deadpool (2016) byl skvělý, šlo o jeden z nejzábavnějších komiksových filmů vůbec (ne, nepřeháním) a tak jsou tvůrci pod velkým tlakem. Ale doufám, že to ustojí a splní, v co doufají oni i diváci. Jinak řečeno, natočí pokračování, za které se nebudou muset stydět.

Deadpool by se měl do kin vrátit někdy v příštím roce.

Zdroj: LRM
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat