Gladiátor 2: Vím, jak ho přivést zpátky, tvrdí režisér

Ridley Scott má nápad.

Gladiátor z roku 2000 patří k nejproslulejším a nejúspěšnějším historickým filmům všech dob. Ale s ohledem na to, jak byl ukončen, asi málokdo počítal s tím, že by mohlo vzniknout pokračování. Je tak překvapení, s jakým prohlášením přišel režisér filmu Ridley Scott:

"Vím, jak ho přivést zpátky. Mluvil jsem se studiem - ´ale on je mrtvý.´ Ale je tu způsob, jak ho přivést zpátky. Jestli k tomu dojde, to nevím. Gladiátor se natáčel v roce 2 000 a Russell se od té doby trochu změnil. Něco teď dělá, ale snažím se ho získat zpět."

To skoro zní, jako by o tom Ridley vážně uvažoval. Ale upřímně řečeno si neumím představit, co má v plánu. Pokud chce natočit další film Gladiátor a počítá s výraznou účastí Russella Crowea, tak zřejmě nepůjde o spin-off a ani o prequel, protože jak Scott naznačil, herec se za 17 let změnil, takže by asi nepůsobilo moc realisticky, kdyby hrál mladší verzi Maxima. Samozřejmě by mohli tvůrci vsadit na trikové efekty, ale to se dá překousnout v případě pár kratších scén, v případě dvouhodinového filmu by to už asi bilo do očí.

Ale očividně má Ridley nějaký nápad. Ovšem, pochybuji, že se v brzké budoucnosti dočkáme jeho realizace. Ale třeba se pletu a Maxima brzy na plátnech uvidíme.

Věříte, že vznikne další film Gladiátor?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat