Alien: Covenant - Ridley Scott promítl záběry z filmu a zřejmě odhalil jeden z velkých spoilerů

Jaký? POZOR, SPOILERY!!!

Není to tak dlouho, co se režisér Ridley Scott nechal slyšet, že ve filmu Vetřelec: Covenant se dozvíme odpověď na jednu z velkých otázek a to "Jak vlastně vznikli vetřelci? Kde se vůbec tahle monstra vzala?" A jak to vypadá, nepřeháněl.

Na festivalu South by Southwest promítl původního Vetřelce (1979) a poté záběry z Covenant a také se pustil do rozhovorů s publikem. A server The Verge se podělil o zajímavosti, které na akci zazněly:

"V závěrečné scéně preview android David ztvárněný Michaelem Fassbenderem (postava známá už z Promethea, v Covenant ztvární Fassbender také androida Waltera, pozn. redakce) se prochází s postavou, kterou hraje Billy Crudup jeho soukromou laboratoří plnou biologických hrůz. Ukazuje odlišné mutace daných monster a vysvětluje, že se snaží porozumět vetřelcům, kteří byli objeveni v Prometheovi a došel tak daleko, že se skrze genetické inženýrství vytvořil nové verze a přišel na proces, který vyžaduje poslední dílek skládačky. V tuhle chvíli ho David vezme do malé komory, ve které jsou čtyři vejce, která vypadají stejně jako ta, která byla k vidění v původním Vetřelci. Oním finálním dílkem je podle Davida ´Matka´ čekající na hostitele a Crudupova postava byla vybrána, aby měla tu čest. Není těžké si to spojit, vetřelec, kterého vidělo publikum v roce 1979 nebyl výsledkem evoluce nebo přirozeného výběru. Byl výsledkem záměru androida vyšlechtit co nejnebezpečnější a nejvíce smrtelnou stvůru."

Vlastně to není překvapením, že za zrozením nám známých vetřelců stojí android. Oblíbená sci-fi série už nás naučila, že není moudré těmto umělým bytostem důvěřovat.

Jak se vám líbí vysvětlení původu vetřelců?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat