Upíří deníky: Bylo to sladkobolné, říká o konci seriálu představitelka Eleny

Jaké bylo loučení?

Seriál The Vampire Diaries po osmi letech dospěl do konce. Diváci a herci se tak museli rozloučit s upíří podívanou, která se na obrazovkách objevovala už od roku 2009. A sbohem seriálu se rozhodla dát i Nina Dobrev, která do šesté řady ztvárňovala Elenu. Jaké to pro ni bylo, loučit se podruhé?

"Tohle sbohem působilo jinak, než to, které jsem dala předtím, když jsem odcházela poprvé, protože já jsem odcházela, ale seriál pokračoval, teď je to konec pro všechny. Působí to více definitivně. Je to více jako uzavření. Všichni byli velmi nostalgičtí, byl to sladkobolný konec. Jsem opravdu šťastná, že jsme byli schopni zařídit, aby to vyšlo a já se vrátila, protože se mi opravdu stýskalo po celé rodině a chtěl jsem být součástí závěrečného sbohem. Skutečně to působilo jako uzavření, které jsem potřebovala, doufejme, že ho všichni potřebovali, a myslím si, že to skončilo velmi krásným způsobem, díky kterému budou všichni šťastní."

Všichni asi ne, jak to tak bývá, najdou se ti, kteří nejsou s finále seriálu spokojeni, ale to se dalo čekat. Nesporným faktem ale je, že se Upíří deníky rozloučily a to definitivně. I když ne úplně, jistě víte, že existuje spin-off The Originals, jehož čtvrtá řada začne 17. března.

Jaký je váš názor na poslední díl?
Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat