Iron Fist: První reakce na seriál jsou překvapivě negativní. Co na to představitel hlavní role?

Novinářům se seriál zrovna nelíbí.

Čtvrtý seriál vznikající ve spolupráci Netflixu a Marvelu nazvaný Iron Fist je (alespoň podle dosavadních recenzí) tím nejhorším z celé skupiny. To asi tvůrcům a hercům radost nedělá. Co na to říká představitel ústřední role Dannyho Randa Finn Jones?

"No, myslím, že je tu několik různých faktorů. Co řeknu, je to, že tyhle pořady nejsou natáčeny pro kritiky, ale hlavně a především jsou dělány pro fanoušky. A také si myslím, že některé recenze, které jsme viděli, nahlížejí na seriál z velmi specifického úhlu a myslím, že až se fanoušci světa Marvelu/Netflixu a fanoušci komiksů, kteří si prostě chtějí užít superhrdinský seriál, na seriál podívají, opravdu se jim bude líbit, co uvidí."

Je pravdou, že důležitější je názor diváků, ale určitě neuškodí, když jsou recenze pozitivní, což může zájem publika zvýšit. Ale také se klidně může stát, že kritici nebudou pět chválu, přesto seriál zaboduje. Nebylo by to poprvé.

Herec navíc věří, že seriál je prostě povedený a hotovo:

"Domnívám se, že je to fantastický seriál, opravdu zábavný a myslím, že dokáže obstát ve srovnání s ostatními seriály Defenders a to bezpochyby."

O tom, zda je to pravda, se budeme moci přesvědčit v pátek, kdy Netflix uvolní celou první řadu.

Zdroj: Metro
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat