Dvě fešandy ze Spider-Mana dostanou vlastní film

No konečně.

Spider-Man chytil druhou mízou. Pomalu se blíží premiéra dalšího rebootu nazvaného Spider-Man: Homecoming (premiéra 6. července), příští rok by měl do kin dorazit film o ikonickém protivníkovi Pavoučího muže Venomovi a teď bylo oznámeno, že sólovku dostane i (podle mého názoru nejzajímavější Spider-Manova partnerka) Black Cat.

Silver Sable
Tu už jsme ve filmech viděli, ale pouze její civilní verzi Felicii Hardy, nikdy neměla šanci představit své druhé "já" známé jako Black Cat.

Pokud tuhle postavu znáte, víte, že nejde o superhrdinku, občas nemá problémy dělat trošku nemorálnější věci, ale když je potřeba, Spider-Manovi pomůže. A její schopnosti se hodí. Kromě toho, že je extrémně mrštná, tak kolem sebe generuje pole, které ostatním nosí smůlu.

Black Cat má slabost pro Spider-Mana, ale není úplnou fanynkou Petera Parkera. Jinak řečeno, líbí se jí pouze jeho supehrdinská stránka.

Plánovaný film ale nebude sólovkou jen Black Cat, připojit by se k ní měla další slečna a to Silver Sablinova alias Silver Sable. Jde o postavu, která se specializuje na lov válečných zločinců, pochází z neexistují evropské země Symkaria a sice nemá žádné superschopnosti, ale je vynikající v boji beze zbraní i s nimi.

O plánovaném filmu není nic moc známo, minimálně ne o zápletce, ale Sony by rádo začalo s natáčením už na podzim, scénář dostal na starost Chris Yost, ke kterému se přidá spolutvůrkyně hitového seriálu Westworld Lisa Joy.

Black Cat už se v hrané podobě měla objevit několikrát a vždy z toho sešlo. A já věřím a doufám, že se tentokrát konečně dočkáme.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat