Deadpool 2: Záporák z Muže z oceli si možná zahraje drsného mutanta Cablea

Dobrá volba.

Už delší dobu se ví, že jednou z nových postav v Deadpoolovi 2 bude mutant Cable. Zatím se ale nevědělo, kdo by si ho mohl zahrát. Samozřejmě, že se objevily různé spekulace, například padalo jméno Stephen Lang (což by byla bezva volba), ale žádný herec potvrzen nebyl.

To stále platí, Fox zatím oficiálně neoznámil, kdo ztvární mutant z budoucnosti, syna Cyclopse a klonu Jean Grey, ale hlavním favoritem na roli je prý Michael Shannon.

Michael Shannon jako Zod
Tomu nejsou komiksové filmy vůbec cizí. Zahrál si v ne úplně povedené podívané Jonah Hex a ztvárnil generála Zoda v Muži z oceli (2013).

Cable by tak byl v dobrých rukou, i když je tu menší problém, Michael by měl za pár týdnů začít natáčet film What They Had, což by mohlo zkomplikovat jeho účast v Deadpoolovi 2.

Není tak úplně jasné, jestli dojde k dohodě. Ale pokud ano, nebyla by to rozhodně špatná volba. Michael je šikovný herec a nedělají mu problém ani fyzické role.

Pokud jde o Cablea, tak jak bylo řečeno, je to potomek klonu Jean Grey jménem Madelyne Pryor a Scotta Summerse (Cyclops). Cable byl jako dítě poslán do budoucnosti, kde byl vychován jako válečník. Později se ale vrátil do přítomnosti.

Mezi jeho schopnosti patří telekineze, telepatie a má na těle kybernetická vylepšení. Takže je to někdo, koho není radno naštvat.

Kromě Cablea se v Deadpoolovi 2 představí také jiná populární mutantka a to Domino, kterou si zahraje Zazie Beetz.

Datum premiéry zatím známo není, ale mělo by to být někdy příští rok.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat