Survivor: Kolikrát se můžou soutěžící objevit ve skvělé reality show?

Je nějaký limit?

Brzy, konkrétně 8. března odstartuje už 34. řada výtečného soutěžního pořadu Survivor. A půjde o další sérii, ve které se objeví hráči z předchozích řad. A někteří z nich už byli k vidění v několika předchozích sériích.

Je tak logickou otázkou, zda existuje nějaké omezení, kolikrát mohou jednotliví hráči soutěžit. Na to odpověděl moderátor a producent pořadu Jeff Probst:

"Ne, opravdu si myslím, že ne. Domnívám si, že by bylo hloupé říct, ´Ano, je to pět.´ Protože je tu sice myšlenka o menším počtu návratů, ale také je tu idea ve stylu, možná to tentokrát vyjde! Je to jako hrát loterii. Možná tento týden vyhrají! ´Jime, hrajete už 27 let, utratil jste bohatství, abyste bohatství získal.´ Já vím, ale co kdy...? Je to vždy otázka, která zní co kdy?"

Jeff tak docela obsáhle vyjádřil jednoduchou myšlenku toho, že pořad dává šanci hráčům, kteří neustále rádi zkoušejí své štěstí a doufají, že to jednou vyjde.

A já proti tomu rozhodně nic nemám, i když je pravda, že pár jedinců se na můj vkus objevuje v Survivorovi až příliš často.

Byli byste proto, aby bylo nějaké omezení týkající se počtu řad, do kterých se mohou soutěžící zapojit?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat