The Raid: Americký remake jednoho z nejlepších akčních filmů všech dob se bude natáčet na hodně nebezpečném místě

Na hodně zajímavém místě.

Filmy Raid/Zátah patří bez přehánění k nejlepším akčním projektům všech dob. Bojové scény jsou prostě kulervoucí. A samozřejmě americké filmaře napadlo, že by bylo skvělé natočit vlastní verzi těchto indonéských hitovek.

Už se na ní dokonce pracuje a aktuálně režisér Joe Carnahan oznámil, že se bude natáčet na hodně divokém místě:

"V Caracasu. Protože Caracas je blázinec. Je to jako útočiště pro padouchy, v Caracasu postavili blok, kam jdete dělat obchody a nikdo vás tam nesere. Protože je to tak nebezpečné místo, nikdo tam nechce. Znovu, jde o elementy The Raid, které ho posouvají na novou úroveň, a které už tam byly. Beru tyhle příběhové prvky a tak nějak je vyzbrojuji. Prostě jim dávám dávku steroidů..."

Ne, že by to bylo potřeba, už původní filmy byly hodně zběsilou jízdou. A upřímně pochybuji, že americká verze originál překoná, i kdyby dostala sto dávek steroidů. Ale třeba film příjemně překvapí a dobrou zprávou je, že minimálně obsazení je výtečné. V jedné z rolí uvidíme Franka Grilla. Navíc, americký remake produkuje režisér původních filmů Gareth Evans a ten si snad pohlídá, aby z toho nebyl propadák.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat