Uncharted: Hurá, už se konečně ví, kdy se začne natáčet film podle výtečných videoher

Kdy to propukne?

Film Uncharted na motivy dobrodružné videoherní série nemá cestu na plátna jednoduchou. Není divu, videoherní filmy nejsou zrovna zlatým dolem a to nezměnil ani zatím poslední přírůstek do žánru videoherních filmů nazvaný Assassin´s Creed. Ten finančně neoslnil a recenzenti ho také příliš nechválí.

Nikoho tím pádem nepřekvapí, že studia velmi váhají, zda investovat miliony a miliony dolarů do adaptací her. Ale není žádným tajemstvím, že se v budoucnu pár zajímavých kousků stejně dočkáme a mezi nimi bude i projekt Uncharted.

Nedávno bylo oznámeno, že byla dokončena první verze scénáře, nyní se objevila zpráva, že se začne natáčet relativně brzy. Konkrétně se počítá s jarem tohoto roku. O tom se spekulovalo už před nějakou dobou a vypadá to, že první klapka opravdu padne už za pár měsíců.

Pokud jde o zápletku, tak ta je následující - Nathan Drake zřejmě konečně odhalil lokaci legendárního zlatého města El Dorado, ale není sám, kdo po něm pase, takže se mu do cesty připletou i další lovci pokladů.

O scénář se postaral Joe Carnahan, režii pak zajistí Shawn Levy (Ocelová pěst), ale zatím není jasná další podstatná věc a to, kdo ztvární Nathana.

Stejně tak nevíme, kdy by se mohl film objevit v kinech, ale jestliže se opravdu bude natáčet už na jaře, tak by to mohlo být někdy v průběhu příštího roku.

Který herec by si měl zahrát Nathana Drakea?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat