Star Wars: Koho si zřejmě zahraje Woody Harrelson ve filmu o Hanu Solovi?

 A je to venku.

Spoustu lidí mile překvapila zpráva o účasti ceněného herce Woodyho Harrelsona ve filmu o mladém Hanu Solovi.

Woody se nechal slyšet, jak je nadšen, ale detaily o jeho postavě známy nebyly, věděli jsme pouze to, že půjde o mentora hlavní postavy.

SOUVISEJÍCÍ: WOODY HARRELSON "UČURÁVÁ" BLAHEM KVŮLI ROLI VE STAR WARS

Nedávno se ale herec rozpovídal pro server Variety právě na téma jeho návštěvy v universu Hvězdných válek a jeho odpovědi by mohly mnohé naznačit:

Woody, musíme se vás zeptat na otázku ohledně Star Wars. Bylo odhaleno, že budete mentorem Hana Sola. Můžete potvrdit, že jde o Garrise Shrikea? Nebo co nám můžete říct?

"Co vám mám potvrdit?"

Že hrajete postavu jménem Garris.

"Ano, hraji."

Garris se poprvé objevil v jedné z mnoha knih Star Wars, konkrétně v The Paradise Snare (1997) od A.C. Crispina a jde o nekanonický román.

Shrike byl v knize jakýmsi náhradním otcem pro Hana Sola, ale nutno poznamenat, že to nebyl zrovna typický dobrodinec. A jeho vztah se Solem by se rozhodně nedal popsat jako idylický.

Mimochodem, na rozhovor reagoval jeden z šéfů Lucasfilmu Pablo Hidalgo na Twitteru, kde napsal:

"Nechám ostatní, aby si to přebrali, ale zeptejte se sami sebe - na jakou otázku odpovídal? #cryptictweets".

V následující diskusi u tohoto statusu, pak z jeho vyjádření vyplývá, že někteří herci neznají jména postav, které budou hrát. Nebyl konkrétně zmíněn Woody, ale mezi řádky se dá vyčíst, že je to mířeno i na něj. A je pravda, že odpověď byla trochu zmatená, navíc mezi otázkou a reakcí Woodyho uplynul nějaký čas, protože se rozpovídali i jeho kolegové. Omyl tak rozhodně není vyloučen.

Faktem ale je, že jméno Garris Shrike padá velmi často a je sice pravda, že nakonec by to mohlo být jinak, ale upřímně bych se tomu divil.

Film dorazí do kin 24. května 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat