Živí mrtví: Které postava dostane v dalších dílech víc prostoru?

Kdo bude ten šťastný?



Přestože v The Walking Dead umírají hlavní i vedlejší postavy docela často, stále je jich ještě dost naživu. Je tím pádem očekávatelné, že ne všem se dostane stejné množství pozornosti. Ale minimálně pro jednu se to v blízké budoucnosti změní.

SOUVISEJÍCÍ: KOLIK SMRTÍ SE LETOS ODEHRÁLO V ŽIVÝCH MRTVÝCH?

Její jméno zní Sherry (Christine Evangelista) a jde o jednu z žen Negana (Jeffrey Dean Morgan). A jak jsme v dosavadních epizodách mohli vidět, tahle ženština není někým, kdo skáče, jak Negan píská. Umí se mu vzepřít. A brzy se o téhle postavě dozvíme víc. Naznačila to její představitelka:

"Když se ona a Dwight vrátili do Sanctuary, on měl být zavražděn a ona souhlasila s tím, že se stane Neganovou manželkou výměnou za jeho život. Myslím, že ona se na to dívá jako na velké sebeobětování: ´Tohle je to, kým musím být, abychom my všichni přežilí.´ Svým způsobem je to mechanické. Ona vždy plánuje další krok. Je velmi silná, je velmi odhodlaná, ale vždy je určitým způsobem krok napřed."

Je otázkou, co konkrétně má v plánu. Je jasné, že není zrovna nadšená z toho, že je jednou z konkubín brutálního vraha, ale jestli má dost odvahy na to, aby aktivně přispěla k jeho pádu, to těžko říct.

Dozvíme se to až v příštím roce, Živí mrtví se na obrazovky vrátí 12. února.

Je vám Sherry sympatická?

Zdroj: Yahoo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat