Punisher: Proč se Jon Bernthal rozhodl hrát Punishera? Protože nemá zasr*nej plášť

Proč herec kývl na nabídku stát se komiksovým antihrdinou?

Poté, co se Frank Castle/Punisher představil ve druhé řadě Daredevila, bylo oznámeno, že se tahle drsná postava dočká vlastního seriálu. V něm si roli zopakuje Jon Bernthal, který prozradil, jaké byly hlavní důvody, proč souhlasil s tím, že se stane brutálním bojovníkem proti zločinu:

"Aktuálně pracuji na Punisherovi. Víte, tyhle superhrdinské komiksové věci jsou něčím, v čem jsem se rozhodně nechtěl objevit. Lidé, které opravdu, ale opravdu respektuji jako herce, se od toho zdánlivě a záměrně drželi dál. Nemyslím tím, že jsem příliš dobrý na to, abych se v tom objevil nebo něco takového, ale prostě to nebylo pro mě. Ale potom, co jsem zjistil něco víc o téhle postavě... On nemá zasranej plášť. Nemá žádné superschopnosti. Je to kurva zmučený vzteklý táta a manžel, který žije v neuvěřitelném světě temnoty a ztráty a utrpení. Frank Castle ve mně rezonuje."

Má pravdu, chlapec. Punisher je všechno, jen ne typický superhrdina. Jeho morální pravidla jsou trošku někde jinde, neštítí se násilí (a to hodně drsného) a rozhodně nemá v plánu předávat ty, kteří se mu dostanou do rukou, spravedlnosti. Proto se často dostává do sporu se superhrdiny, kteří ho mnohdy nesnáší ještě víc než zločinci, kterým jde Punisher po krku.

Ale Frankovi je to jedno, zajímá ho pouze pomsta a udělá vše pro to, aby jí dosáhl. A právě to, že to není žádný Mirek Dušík, je na něm sympatické.

Seriál se objeví někdy v průběhu příštího roku.

Těšíte se na sólový seriál Punisher?

Zdroj: GQ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat