Hra o trůny: Proč je podle jednoho z herců tak těžké natáčet Game of Thrones?

Jeden z herců prozradil, proč je natáčení tak náročné.

Herecká práce není vždy procházka růžovým sadem. Natáčení od rána do večera, často v nepříjemných podmínkách jako je nesnesitelné vedro nebo naopak zima, jednoduše nic příjemného. Své o tom vědí herci z fantasy hitu Game of Thrones, kdy jedna jejich část pracuje v pěkném horku a druhá zase drkotá zuby v teplotách hluboko pod bodem mrazu.

John Bradley jako Sam Tarly
Ale extrémní klimatické podmínky jsou jen jednou z výzev, kterým musejí čelit. Další hodně těžkou věcí je i nejistota. Prozradil to představitel Sama Tarlyho John Bradley:

"Je zajímavé přemýšlet nad koncem Game of Thrones. Protože nevíme, jak to skončí, nevíme, kdo zvítězí a kdo prohraje, netušíme, jaký druh příběhu vyprávíme. Nevíme, jestli je to svědectví o tom, jak mohou špatní lidé triumfovat, pokud dobří lidé nic neudělají nebo je to příběh o vykoupení, kdy dobro zvítězí nad zlem. Prostě nevíme, takže vše, co jsme zatím udělali je zahaleno tajemstvím."

Ano, nevíme, jak to dopadne, protože pokud jsme se ze Hry o trůny naučili jednu věc, tak to, že ne vždy "ti hodní" zvítězí nad "těmi špatnými". Navíc, knižní série, která posloužila jako předloha, ještě není zdaleka u konce a seriál ji dokonce dějově předběhl, takže ani v tištěné podobě nenajdeme nápovědu, jak to dopadne.

Můžeme tak jen hádat, čeho se ve finále Game of Thrones dočkáme. Na to si ale budeme muset ještě počkat, v plánu jsou další dvě série, kdy se ta sedmá objeví v létě příštího roku.

Myslíte, že zvítězí dobro nebo zlo?

Zdroj: DigitalSpy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat