Příběhy ze záhrobí: Proč ještě nezačalo natáčení nové verze zábavného hororového seriálu?

Co tak dlouho trvá?

Příběhy ze záhrobí byly hodně povedenou záležitostí a tak jsem byl rád, když bylo oznámeno, že vznikne nová verze a to pod dohledem tvůrce kultovního Šestého smyslu (1999) M. Night Shyamalana.

Formát seriálu, kdy jsou jednotlivé epizody poskládány z několika samostatných příběhů, dává filmařům šanci se pořádně vyřádit a já se těšil na to, že to udělají.

Jenže zatím nepadla ani první klapka, přestože se původně počítalo s tím, že se natáčení rozběhne na podzim tohoto roku.

Začalo se tak spekulovat o tom, co je důvodem zdržení. Dokonce se objevily zvěsti, že se televize TNT nepohodla s Shyamalanem kvůli nákladům na seriál.

Teď ale sama stanice TNT přišla s vysvětlením, proč ještě nepadla první klapka:

"Základní práva na tento klasický, historický majetek jsou komplikovaná. TNT a jiní se snaží najít řešení déle než rok, aniž by došlo ke znatelnému posunu. Těšíme se na potenciální další aktivní vývoj této ceněné série, až bude tento proces plně vyřešen."

Tedy, žádné problémy s penězi, ale komplikace s právy. A podle slov TNT to vypadá, že to ještě nějaký pátek zabere, než se vše podaří vyřešit.

Aktuálně tak není známo, kdy by se práce na seriálu mohly rozběhnout.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat