Vikings: Jak se jeden z herců dozvěděl, že jeho postava zemře?

Jak se sděluje podobná informace? POZOR, SPOILERY!!!

Jestliže jste viděli nový díl výtečného seriálu Vikings, víte, že Lagherta (Katheryn Winnick) se po letech dočkala odplaty a zabila ženu, která zničila její manželství. Řeč je o královně Aslaug. A její představitelka Alyssa Sutherland prozradila, jak jí byla sdělena informace, že její postava to má sečtené:

"Řekl mi to jeden z producentů, přišel ke mně jednoho dne na natáčení a zeptal se mě, jestli nepůjdeme na procházku. Já zavtipkovala, ´Proč, oni mě snad zabijí?´ a on se na mě podíval a nic neřekl. Já na to, ´Aha, takže mě zabijí!´ Takže jsme šli na procházku a on mi řekl, že zemřu. Byli jsme v dané době uprostřed natáčení deváté a desáté epizody. Dozvěděla jsem se to tedy s určitým předstihem, bylo to těsně předtím, než si dal seriál pauzu uprostřed čtvrté řady."

A byť určitě herečku trošku zamrzelo, že bude muset opustit seriál, nebyla kvůli této zprávě zahořklá a deprimovaná:

"Byla jsem připravená na to, že bude s Aslaug konec. Z profesionálního úhlu pohledu, když nějakou roli hrajete spoustu let, tak začnete pokukovat po něčem novém a chcete novou výzvu. Miluji mé zkušenosti s Vikings, bylo to pro mě skvělé jako osobně, tak profesionálně, ale začnete být neposední a já jsem smířená s tím, že ji už nikdy neuvidím. Navíc, už tu pro Aslaug nebylo nic moc co dělat. Měla své syny a udělala vše, co udělat chtěla, přesně tak, jak řekla v poslední scéně. Podívala se na věštce a ten přikývl... Měla jsem hotovo a Aslaug byla také připravena uložit se k odpočinku. Nejsem si jistá, co dalšího by mohla udělat.

Bude vám Aslaug chybět?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: